ACTIEVOORWAARDEN SAMENWERKING OMSCHOLING.NL

Via omscholing.nl kan je 10% korting krijgen op je lesgeld bij aangesloten opleiders. Lees hieronder de voorwaarden die hierop van toepassing zijn.
               

 1. Je schrijft jezelf in bij een onderwijsinstelling die aangesloten is bij het initiatief omscholing.nl en je voldoet aan alle eisen die gesteld zijn aan de opleiding door de opleider. Kijk hier voor een overzicht van aangesloten onderwijsinstellingen.

 2. Je schrijft jezelf in voor een opleiding die leidt tot een kansrijk beroep. Een overzicht van kansrijke beroepen is hier te vinden en wordt samengesteld door omscholing.nl op basis van gegevens van het UWV.

 3. Je valt in een van onderstaande categorieën:
  1. Je was Werknemer en tijdens de Corona Crisis ben je jouw baan verloren. Je hebt je baan verloren na 11 maart 2019 en was minimaal 12 maanden werkzaam voor een vaste werkgever.
   nl of de aangesloten opleider kan vragen om benodigde bewijslast zoals een schriftelijke opzegging en je laatste arbeidscontract.
  2. Je bent Werknemer en je dreigt binnenkort je baan te verliezen. Je bent minimaal 12 maanden werkzaam geweest voor één vaste werkgever.
   nl of de aangesloten opleider kan vragen om benodigde bewijslast zoals een schriftelijke opzegging en je laatste arbeidscontract.
  3. Je bent ZZP’er en jouw inkomen is weggevallen waarna je aanspraak hebt gemaakt op de tijdelijke overbruggingsregeling zelfstandig ondernemers (Tozo).
   nl of de aangesloten opleider kan vragen om benodigde bewijslast van deze aanvraag en de toezegging.

 4. De korting is alleen van toepassing op het lesgeld van de initiële studieduur en niet op een benodigd extraneus bij studievertraging.

 5. De opleider kan ten aller tijden de korting weigeren of intrekken op basis van de volgende redenen:
  1. Het maximaal aantal plaatsen voor een opleiding met de omscholingsregeling is bereikt voor de betreffende opleider.
  2. De student wordt uitgesloten van verdere deelname aan de opleiding door bijvoorbeeld langdurig ongegrond verzuim of het niet voldoen van de betalingsverplichtingen aan de opleider.